Rólunk

Szerelmünk a bőrbútorok iránt több mint 20 éve töretlen. Családi vállalkozásunk fő tevékenysége egyedi, luxus kanapék, komplett ülőgarnitúrák, design fotelek tervezése és kivitelezése.

Az egyedi kanapék készítése mellett bőr és szövet nagykereskedést is vezetünk, annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb kínálatot biztosíthassuk ügyfeleink számára.

Az új bútorok készítése a nagy szerelmünk, de kreativitásunkat bútorok javításában, felújításában is kiéljük.

Ezáltal gyakorlatilag minden szegletét igyekszünk lefedni a bútorgyártásnak, felújításnak, hogy a lehető legkomplettebb szolgáltatást nyújthassuk.

Hisszük, hogy az általunk készített ülőgarnitúrákkal nem csak egy terméket állítunk elő, hanem értéket teremtünk.

Portre

Éppen ezért lehetőséget biztosítunk leendő ügyfeleink számára, hogy élőben is megcsodálhassák az áltaunk készített kanapék, ülőgarnitúrák minőségét, Budapesti bemutatótermünkben, ahol 200m²-en, berendezett enteriőrökben megtekinthetőek az aktuális modelljeink.

Igyekszünk nem csak az általunk nyújtott szolgáltatások terén lefedni minden igényt, hanem a kanapék stílusában is széles kínálatot biztosítani. A tradicionális Chesterfield stílustól, a manapság népszerű modern kanapékon át, egészen a világhírű tervezők legismertebb design bútorainak csúcsminőségű replikájáig.

Nagy hangsúlyt fektetünk továbbá a termékfejlesztésre. Rendszeresen részt veszünk külföldi, leginkább Olasz bútorbemutatókon, ahol feltérképezzük az aktuális trendeket, és ehhez mérten ütemezzük az új modellek fejlesztését.

Az általunk készített kanapék mindegyike több évtizedes tapasztalattal rendelkező kárpitos mesterek kezei által, aprólékosan elkészített darabok.

Milyen előnyöket élvezhet?

Z
Kárpitos mesterek által, aprólékosan, kézzel készített kanapék.
Z
Minden kanapé megtekinthető, kipróbálható bemutatótermünkben.
Z
Minőségi garanciát vállalunk minden bútorunkra.
Z
A termékkínálatunk mellett teljesen egyedi elképzeléseket is megvalósítunk.
Z

Több mint 3000 különféle kárpitanyag kínálatunkból válogathat.

Z
Segítünk kiválasztani az Ön igényeihez mérten a legoptimálisabb megoldást.
Prestige modern kanape

Hogyan dolgozunk?

Az első lépés a megkeresését követően az igények felmérése.

  • Milyen stílusú legyen a leendő kanapéja, melyik stílus passzol leginkább az adott helyiséghez?
  • Milyen méretekkel rendelkezzen a kanapé? (A kanapé alapvető méretein kívül olyan szempontokat is figyelembe veszünk, mint a testi adottságok. Akár egy bizonyos magassághoz is be tudjuk állítani a kanapé ülésmagasságát, ülésmélységét.)
  • Milyen anyagból készüljön el a kanapéja? (Az anyaghasználat tekintetében figyelembe vesszük a felhasználás típusát pl: otthonra szánt kanapé, irodába, esetleg vendéglátó helyiségbe. Emellett ha van a családban kisgyermek, vagy háziállat, akkor ehhez mérten egy tartósabb bőrtípust javaslunk.)
  • Milyen elrendezésben készüljön el a kanapé? (Készülhet sarok ülőgarnitúra, L alakú ottomanos kanapé. A helyiség adottságaihoz méreten az elrendezésre is tudunk hasznos javaslatokat tenni.)
  • Választható komfortfokozat. (Keményebb memóriahabbal töltött ülések, vagy inkább a süppedős tollal töltött háttámlák, karfák legyenek. Ez teljesen személyes preferencia, de érdemes ezt is átgondolni. Amennyiben idősebb korosztály számára készül a kanapé, javasolt lehet egy keményebb, memóriahabos szivacs, ami nem süpped be annyira, így megkönnyítve a felállást a kanapéról.)
  • Design elemek, díszítés. (A kanapé stílusa már önmagában meghatározza a kanapéra jellemző formavilágot, akár szögletes, párhuzamos vonalak, akár íveltebb, lekerekített formák. Olyan szempontokra is felhívjuk a figyelmet, mint a kanapé lábai, ami lehet rejtett, lebegő hatást keltő, krómozott, de akár még kárpittal bevont lábakat is készíthetünk.)
h

A feltérképezett igények alapján elkészítünk egy tételes árajánlatot.

Az árajánlat tartalmazza a munkadíjat az anyag és szállítási költésgeket. 

Az árajánlat véglegesítését követően hozzálátunk a kanapé elkészítéshez.

Igény szerint bármikor tájékoztatást tudunk adni, a készülő kanapéjával kapcsolatban.
Z

Minőség ellenőrzés

Csak és kizárólag makulátlan kanapékat vagyunk hajlandók kiadni a kezeink közül, ezért az elkészült kanapéja egy alapos minőségellenőrzésnek vetjük alá. Ellenőrizzük a vázszerkezetet, a varrások, illesztések pontosságát, a kényelmet.

Az elkészült kanapéját Bemutatótermünkben megtekintheti, majd ha Ön is mindent rendben talált, akkor igény szerint leszállítjuk a kívánt helyiségbe.

Keressen minket biazalommal elérhetőségeinken