Design Ikonok 

Lobster Design Fotel

Shelley Design Fotel

Ivonne Design Fotel

Ball Chair

Bubble Chair

Brave Design Fotel

Deliquium Design Fotel

Eames Design Fotel

Easy Design Fotel

Egg Chair

Swan Chair

LC2 Design Fotel

Barcelona Fotel és Kanapé

Barcelona Fotel és Kanapé

Design Fotelek és Kanapék

A Design Ikonokon belül olyan designer foteleket, székeket és kanapékat gyűjtöttünk össze, amelyek a világ minden táján óriási népszerűségre tettek szert. Röviden, az itt található bútorok, világhírű tervezők, ikonikus modelljei.

A modern lakberendezés elterjedése során egyre inkább keresettebbé válnak az olyan extravagáns formák, amelyek merőben eltérnek a megszokott bútoroktól.

Ezek a design fotelek nem csak formájukban, hanem gyakran a felhasznált anyagok tekintetében is olyan merész újításokat hoznak, mint például a műanyag, vagy akár az üveg.

A stílusirányzatok tekintetében a Francia, Portugál, Holland, Dán, Svéd, Finn valamint az Amerikai stílus is fellelhető.

Kárpitos mestereink az árak tekintetében is elérhető közelségbe hozzák, ezeket a design foteleket, a megszólalásig megegyező, tökéletes replikák formájában.

Nem ritka, hogy akár az eredeti ár feléért el tudunk készíteni akár olyan híres design kanapékat, foteleket, mint a Barcelona kanapé, Swan chair, Eames fotel, vagy az extravagáns formájáról híres Ball és Bubble székek.

A Design fotel replikák elkészítése során nem csak a kedvezőbb ár lehet csábító a design bútorok szerelmesei számára, hanem az egyediség is, hiszen bele csempészhetjük azokat az elképzeléseket, színeket, anyagokat a bútorok elkészítése során, amelyeket megrendelőink ízlése kíván.

Amennyiben felkeltette érdeklődését valamelyik Design fotel, kanapé replikánk, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken.