Balmoral Chesterfield kanapé

h

Leírás

A Balmoral Chesterfield kanapékat robusztusság, dominancia, lágyság és minőség jellemzi nagy M-el. Az erős keményfa vázra épített kanapé süppedős tollal töltött üléspárnái lágy komfortot biztosítanak. Magas háttámlája (89 cm) stabil testtartást és magas fokú kényelmet nyújt.

A könnycsepp formába hajló karfája és gyönyörű aszimmetrikus első- és hátsó lábaik teszik a Balmoralt egy valódi unikummá. Valóban terebélyes mérete miatt érdemes vásárlás előtt alaposan felmérni a rendelkezésre álló helyet.

t

Miért a Balmoral?

  • Szerettünk volna egy olyan ülőgarnitúrát készíteni, ami megjelenésében formabontó, de mégis kényelmes és tartós
  • A gazdag és különféle díszítésekkel vérteztük fel a kanapét, így a minimál stílus szerelemeinek és a Chesterfield bútorok kedvelőinek is ideális választás lehet
  • Bár a kanapé méretei tekintélyesek, mégis úgy alakítottuk ki, hogy kisebb terekben se legyen zsúfoltság érzése, ezt szolgálja az alacsony háttámla és a karfák
  • A kanapén több innovativ megoldást is alkalmaztunk, hogy azok is megtalálják a számításunkat, akik kedvelik az egyediséget
  • A Chesterfieldre jellemző gombok mellett a mélytűzött szélek és ráncolások adják ennek a kanapénak az igazi esszenciáját
  • Lehetőséget adunk, hogy Te döntsd el, milyen anyaggal szeretnéd saját Prestige modern ülőgarnitúrádat, így szerteágazó anyagválasztékot biztosítunk neked, hogy biztosan olyan lenegyn a kanapéd, amilyennek megálmodtad

Elemválaszték

• 3 üléses két karfás kanapé – Hossz: 251 cm Mélység: 110 cm Magasság 89 cm
• 2 üléses két karfás kanapé – Hossz: 213 cm Mélység: 110 cm Magasság 89 cm
• Fotel – Szélesség: 150 cm Mélység: 110 cm Magasság 89 cm
• Zsámoly 60 cm x 60 cm x 42 cm

A kanapék méretezésénél egyedi igényeket is figyelembe tudunk venni, akár sarokgarnitúra méretre tervezését is vállaljuk.

Technikai információk

Vázszerkezet: Masszív bükk fából készült kecses, de rendkívül szilárd vázszerkezet, vízszintesen és függőlegesen szőtt elasztikus rugózattal.

Támla és karfa: Az átlagosnál magasabb támla és a karfa rendkívül jó tartást biztosít akár magasabb személyek számára is. Kérésre a karfa készülhet a támlánál alacsonyabbra. A támla és a karfa nagy sűrűségű és rugalmasságú lágy komfortú poliuretán habbal borítottak.

Üléspárnák: Az ülések párnázata lágy komfort fokozatú nagy sűrűségű és rugalmasságú habbal valamint memóriahabbal készül, mely kérésre lehet keményebb is.

Lábak: Színre pácolt bükkfából készülnek asszimetrikus lábai. Elől gyűrűkkel gazdagon díszített esztergált lábak, hátul pedig íves hasáb alakúak. 

Kárpit: A kárpitozás készülhet finom olasz bársonnyal, válogatott olasz marhaszínbőrrel, vagy ha egy igazi luxus bőr ülőgarnitúrát szeretnénk – nubuk vagy anilin bőrrel.

Galéria

Kérdése merült fel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken.