Belgravia chesterfield kanapé

h

Leírás

A Belgravia bőr ülőgarnitúra jellegzetes mélytűzott támlájával és karfájával a Classic Chesterfield szinonimája, mely gazdagítva lett az ülés alatti dupla gombsorral és a rugalmas, közepesen süppedős mély-tűzött, teljes szélességű egyedi ülőlappal, valamint az egyesével beütött antik díszszegekkel. A Belgravia egy puszta hamisítatlan Chesterfield bőr kanapé, melyet igény esetén exkluzív szövetből is elkészítünk.

Elemválaszték

• 3 üléses két karfás kanapé – Hossz: 235 cm Mélység: 96 cm Magasság 80 cm
• 2 üléses két karfás kanapé – Hossz: 170 cm Mélység: 96 cm Magasság 80 cm
• Fotel – Szélesség: 115 cm Mélység: 96 cm Magasság 80 cm
• 6 személyes Sarokgarnitúra: 310 cm x 250 cm x 80 cm
• 7 személyes sarokgarnitúra: 310 cm x 310 cm x 80 cm
• Zsámoly 60 cm x 60 cm x 45 cm

A kanapék méretezésénél egyedi igényeket is figyelembe tudunk venni, akár sarokgarnitúra méretre tervezését is vállaljuk.

Technikai információk

Vázszerkezet: Favázas kanapé, acél hullám rugózattal. Az ágyneműtartós vagy vendégágy funkciót tartalmazó kanapé acél áthidalást is kap az egyedülálló teherbírás érdekében.

Üléspárnák: Az ülések párnázata közepesen kemény komfort fokozatú nagy sűrűségű és rugalmasságú habbal készül, mely kérésre lehet lágyabb vagy keményebb is.

Lábak:5 cm magas esztergált lábai színre pácolt bükkfából készülnek.

Kárpit: A kárpitozás készülhet finom olasz bársonnyal, válogatott olasz marhaszínbőrrel, vagy ha egy igazi luxus bőr ülőgarnitúrát szeretnénk – nubuk vagy anilin bőrrel.

Galéria

Kérdése merült fel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken.