h

Leírás

A Captain’s Chair egy filigrán, de igen erős tradicionális angol stílusú Chesterfield forgószék, amely exkluzív hatást kölcsönözhet otthonának, de akár üzleti irodájának is egy kiemelkedő, luxust sugárzó ékes darabja lehet. A Captain’s Chair vagy kapitány szék erős, bükkfa vázra épült, ezáltal rendkívüli teherbírással rendelkezik.

A dekoratív, esztergált támladerék már önmagában egyedi megjelenéssel bír, a felette található alacsony, ergonomikus és egyben gazdagon díszített támla viszont gondoskodik a kényelemről. Az erős mechanikával szerelt Captain’s Chair forgószék relax funkcióval is rendelkezik, hogy igazán pihentető legyen a benne eltöltött idő. A lábcsillag és a teleszkóp is igényes, a váz többi részével megegyező, strapabíró pácolt bükkel van borítva.

A Captain’s Chair forgószék az elegancia, funkcionalitás és kényelem megtestesítője. Akár otthonába, akár irodájába szánja ezt a páratlan és egyben utánozhatatlan forgószéket, biztos lehet benne, hogy a figyelem középpontjában fog tündökölni.

Elemválaszték

Forgószék

  • Szélesség: 61 cm
  • Mélység: 62 cm
  • Magasság 88 cm

Technikai információk

Vázszerkezet: Szolid bükk favázas, függőlegesen és vízszintesen szőtt elasztikus heveder rugózattal.

Üléspárnák: Az ülések párnázata kemény nagy sűrűségű és rugalmasságú habbal készül.

Lábak: Színre pácolt bükkfával borított a lábcsillag és a gázlift is.

Kárpit: A kárpitozás készülhet finom olasz bútorszövettel, válogatott olasz marhaszínbőrrel, vagy ha egy igazi luxus bőr ülőgarnitúrát szeretnénk – nubuk vagy anilin bőrrel.

Galéria

Kérdése merült fel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken.