h

Leírás

A Classic Chesterfield kanapé letisztult stílusával közkedvelt darab otthonokban, irodákban, vagy tárgyalókban. Megfelelő magasságú egy vonalban futó karfája és támlája kitűnő tartást biztosít. Kérésre beállítjuk az optimális magasságot egyedi igényekre szabva.

A Chesterfield Classic bőr ülőgarnitúra rendelhető beépített vendégágy funkcióval és ágyneműtartóval is. Különlegessége, hogy sarok változatban is készülhet.

Elemválaszték

• 3 üléses két karfás kanapé – Hossz: 235 cm Mélység: 96 cm Magasság 80 cm
• 2 üléses két karfás kanapé – Hossz: 170 cm Mélység: 96 cm Magasság 80 cm
• Fotel – Szélesség: 115 cm Mélység: 96 cm Magasság 80 cm
• 6 személyes Sarokgarnitúra: 310 cm x 250 cm x 80 cm
• 7 személyes sarokgarnitúra: 310 cm x 310 cm x 80 cm
• Zsámoly 60 cm x 60 cm x 45 cm

A kanapék méretezésénél egyedi igényeket is figyelembe tudunk venni, akár sarokgarnitúra méretre tervezését is vállaljuk.

Technikai információk

Vázszerkezet: Favázas kanapé, acél hullám rugózattal. Az ágyneműtartós vagy vendégágy funkciót tartalmazó kanapé acél áthidalást is kap az egyedülálló teherbírás érdekében.

Üléspárnák: Az ülések párnázata közepesen kemény komfort fokozatú nagy sűrűségű és rugalmasságú habbal készül, mely kérésre lehet lágyabb vagy keményebb is.

Lábak: 5 cm magas esztergált lábai színre pácolt bükkfából készülnek.

Kárpit:A kárpitozás készülhet finom olasz bársonnyal, válogatott olasz marhaszínbőrrel, vagy ha egy igazi luxus bőr ülőgarnitúrát szeretnénk – nubuk vagy anilin bőrrel.

Galéria

Kérdése merült fel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken.