h

Leírás

A Deco Chesterfield bőr ülőgarnitúra jellegzetes szögletes karfájával és pazar párnáival bármilyen helységben figyelmet követel magának. Eklektikus stílusa teszi igazán különlegessé ezt az Art Deco stílusjegyeket viselő Chesterfield kanapét, amelyben valóban ellazulhat.

A megszokottól eltérő, függőleges és vízszintes hajtások, a kissé lekerekített, de alapjában véve szögletes karok és szögletes lábak igazán maszkulin, férfias megjelenést sugároznak.

A vibráló, krómozott díszszegekkel és elegáns angol krómozott görgőkkel ez a száz százalékban kézzel készített Deco Chesterfield kanapé a minőség és a stílus megtestesítője.

Elemválaszték

  • 3 üléses két karfás kanapé – Hossz: 235 cm Mélység: 96 cm Magasság 80 cm
  • 2 üléses két karfás kanapé – Hossz: 175 cm Mélység: 96 cm Magasság 80 cm
  • Fotel – Szélesség: 115 cm Mélység: 96 cm Magasság 80 cm
  • 6 személyes Sarokgarnitúra: 310 cm x 250 cm x 80 cm
  • 7 személyes sarokgarnitúra: 310 cm x 310 cm x 80 cm
  • Zsámoly 50 cm x 80 cm x 38 cm

A kanapék méretezésénél egyedi igényeket is figyelembe tudunk venni, akár sarokgarnitúra méretre tervezését is vállaljuk.

Technikai információk

Vázszerkezet: Favázas kanapé, acél hullám rugózattal.

Üléspárnák: Az ülések párnázata lágy komfort fokozatú nagy sűrűségű és rugalmasságú habból, vastag dacron borítással készül, mely kérésre lehet keményebb is.

Lábak: Gúla alakú lábai bükkfából készülnek, elöl elegáns króm vagy sárgaréz görgővel szerelve.

Kárpit: A kárpitozás készülhet finom olasz bársonnyal, válogatott olasz marhaszínbőrrel, vagy ha egy igazi luxus bőr ülőgarnitúrát szeretnénk – nubuk vagy anilin bőrrel.

Galéria

Kérdése merült fel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken.