Director’s chesterfield forgószék

h

Leírás

Egy forgószék, amely az elegáns Chesterfield stílus és a modern irodai forgószékek kombinációjából született. Megtalálható benne minden ami egy hamisítatlan, tradicionális angol Chesterfield bútorban megtalálható, de emellett a modern kor követelményeinek is megfelel, és minden irodai körülmény között megállja a helyét, köszönhetően a modern forgószék mechanikának.

A sűrű gombozással díszített háttámla és ülés szinte már vonzza a tekintetet. A Director’s Chair főnöki forgószék minden apró részletében gondos kezek munkája, ami meglátszik a tökéletes szegecselésen, amely az üléstől kezdődően a karfákon át végignyúlik egészen a háttámlákig.

A karfa nívóját emeli a szépen megmunkált pácolt bükkfából készült karfa előlap. Ez az anyag köszön vissza a forgószék lábcsillagánál is, valamint a váz is ebből a rendkívül erős, keményfából készült.

Természetesen a Directors Chesterfield forgószékre is igaz, hogy egyedi, kívánság szerinti kárpitozással is kérheti. Próbálja ki személyesen bemutatótermünkben.

Elemválaszték

Főnöki forgószék 

  • Szélesség: 68 cm
  • Mélység: 84 cm
  • Magasság 108 cm

Főnöki szék

  • Szélesség: 68 cm
  • Mélység: 84 cm
  • Magasság 108 cm

Technikai információk

Vázszerkezet: Szolid bükk favázas, függőlegesen és vízszintesen szőtt elasztikus heveder rugózattal.

Üléspárnák: Az ülések párnázata kemény nagy sűrűségű és rugalmasságú habbal készül.

Lábak: Színre pácolt bükkfával borított a lábcsillag és a gázlift is.

Kárpit: A kárpitozás készülhet finom olasz bútorszövettel, válogatott olasz marhaszínbőrrel, vagy ha egy igazi luxus bőr ülőgarnitúrát szeretnénk – nubuk vagy anilin bőrrel.

Galéria

Kérdése merült fel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken.