h

Leírás

Egy forgószék, amely az elegáns Chesterfield stílus és a modern irodai forgószékek kombinációjából született. Megtalálható benne minden ami egy hamisítatlan, tradicionális angol Chesterfield bútorban megtalálható, de emellett a modern kor követelményeinek is megfelel, és minden irodai körülmény között megállja a helyét, köszönhetően a modern forgószék mechanikának.

A sűrű gombozással díszített háttámla és ülés szinte már vonzza a tekintetet. Az Executive Chair főnöki forgószék minden apró részletében gondos kezek munkája, ami meglátszik a tökéletes díszszegezésen, amely az üléstől kezdődően a karfákon át végigfut egészen a háttámláig.

A karfa nívóját emeli a szépen díszszegezett karfa előlap. A lábcsillag és a teleszkóp is igényes, a váz többi részével megegyező, strapabíró pácolt bükkfa díszítőelemekkel van borítva.

Természetesen az Executive Chair Chesterfield forgószékre is igaz, hogy egyedi, kívánság szerinti kárpitozással is kérheti. Próbálja ki személyesen bemutatótermünkben.

Elemválaszték

Főnöki Chesterfield forgószék:

  • Szélesség: 68 cm
  • Mélység: 84 cm
  • Magasság 108 cm

Főnöki Chesterfield szék:

  • Szélesség: 68 cm
  • Mélység: 84 cm
  • Magasság 108 cm

Technikai információk

Vázszerkezet: Szolid bükk favázas, függőlegesen és vízszintesen szőtt elasztikus heveder rugózattal.

Üléspárnák: Az ülések párnázata kemény nagy sűrűségű és rugalmasságú habbal készül.

Lábak: Színre pácolt bükkfa díszítőelemekkel borított a lábcsillag és a gázlift is.

Kárpit:  A kárpitozás készülhet finom olasz bútorszövettel, válogatott olasz marhaszínbőrrel, vagy ha egy igazi luxus bőr ülőgarnitúrát szeretnénk – nubuk vagy anilin bőrrel.

Galéria

Kérdése merült fel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken.