h

Leírás

A Gainsborough Chair (az Egyesült Államokban más néven Martha Washington Chair) egy olyan szék, amelyet Angliában gyártottak. XVIII. században. A szék széles volt, magas háttámlával, nyíló oldalakkal és rövid karokkal, általában bőrrel kárpitozva. A kortársak „francia széknek” nevezték, mivel a legdíszesebb változatai a XV. Lajos korabeli francia rokokó székeken alapultak.

A lenyűgöző, magas színvonalon kézzel készített tradicionális Gainsborough Chesterfield szék erős, tömör bükkfa vázra épül, melyet kívánság szerinti színre pácolunk és lakkozunk. Karfái elölről elegáns profil marást kaptak. Extra erős mechanikával szereljük, mely emelő és relax funkcióval is rendelkezik. A lábcsillag és a gázlift igényes profilozott marással díszített bükkfával van burkolva.

Az ülések és háttámlák mély-tűzve és gombozva vannak, antik díszegekkel szegélyezve, tovább emelve a Chesterfield forgószék eleganciáját. Ez a bútor úgy lett kialakítva, hogy egy életen át tartson, kényelmet és kifinomultságot biztosítva otthon vagy az irodában.

A Gainsborough Chesterfield forgószék tökéletes választás, ha egy időtlen szépségű klasszikus Chesterfield forgószék vásárlásán gondolkodik otthonra vagy irodájába.

Elemválaszték

Karfás Chesterfield forgószék elemválasztéka:

Szélesség: 60 cm
Mélység: 63 cm
Magasság 100 cm

Technikai információk

Vázszerkezet: Tömör bükkfa vázas, függőlegesen és vízszintesen szőtt elasztikus heveder rugózattal.

Üléspárnák és támla párnák: Az ülés és támla párnázata közepes keménységű nagy sűrűségű és rugalmasságú habbal borított.

Lábak: Extra erős olasz forgószék mechanika színre pácolt díszítő marással ellátott bükkfa burkolattal.

Kárpit:  Leginkább a bőr kárpit a jellemző amely lehet antik, kézi antikolású vagy modernebb egyszínű bőr. Igény esetén készülhet magas kopásállóságú olasz műbőrrel vagy bútorszövettel.

Galéria

Kérdése merült fel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken.