h

Leírás

A Library Chair Chesterfield szék magába foglal mindent, ami a Chesterfield stílusra jellemző. Gazdagon díszített a lábaktól egészen a háttámláig.

Kifejezetten magas, esztergált, színre pácolt lábai bükkfából készülnek, amelyek megmunkálása kecsességet sugároz a széknek. Az ülések alatt dupla sorban díszszegek sokasága található.

Az ülést és a háttámlát is mélytűzött gombok teszik még nívósabbá. A karfák a lábakhoz hasonlóan esztergált bükkfából készülnek, kiegészítve egy kárpitozott könyöklő résszel, amelyet szintén díszszegek vesznek körül.

A magas háttámla, a derék magasságában ívelt formában kapcsolódik az üléshez, ami nem csak esztétikai, hanem kényelmi szempontból is előnyös. Ebben a Chesterfield székben kifejezetten pihentető az ülés, így tökéletesen alkalmas könyvtár illetve szivarszobákba, valamint tárgyalókba.

Elemválaszték

Szélesség: 69 cm
Mélység: 75 cm
Magasság 113 cm

Technikai információk

Vázszerkezet: Tömör bükkfa vázas, függőlegesen és vízszintesen szőtt elasztikus heveder rugózattal.

Üléspárnák és támla párnák:Az ülés és támla párnázata közepes keménységű nagy sűrűségű és rugalmasságú habbal borított. Az ülések kérhetőek mélytűzött vagy sima felülettel. Sima ülés esetén a párnázat vastagsága, keménysége vagy lágysága személyre szabható.

Lábak: Színre pácolt masszív bükkfa lábak, melyek kérhetőek antik effekttel vagy akár egyéni színre festve is.

Kárpit:  Leginkább a bőr kárpit a jellemző amely lehet antik, kézi antikotlású vagy modernebb egyszínű bőr. Igény esetén készülhet magas kopásállóságú olasz műbőrrel vagy bútorszövettel.

Galéria

Kérdése merült fel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken.