h

Leírás

A President Chesterfield bőr forgószék nevéhez méltóan elnöki kényelmet és pompát kínál. Anyaghasználatban kizárólag a legnívósabb bőrök kerülhetnek szóba. Lábait egyedi színre pácolt, esztergált bükkfa ékesíti, amely egy tartós acél vázra épült. Így a hosszú éveken át tartó gondtalan használat garantált.

Előkelő megjelenése a gazdag díszítésben is megmutatkozik. Az ülés és háttámla teljes felületét a Chesterfield stílusra oly jellemző mélytűzött, kárómintás gombozás borítja. A kifelé ívelt karfák különlegessége, hogy a háttámla mellett felfelé ívelt formában végződik, amelyen, a karfák előlapjához hasonlóan réz díszszegek száza díszíti.

A kifejezetten magas háttámlának nem csak a látványvilágban van szerepe, hanem a kényelemben is. Rendkívül kényelmes testtartást biztosít, akár hosszú órákon át. Így ideális lehet irodákba, tárgyalókba egyaránt.

Elemválaszték

Szélesség: 80 cm
Mélység: 85 cm
Magasság 128 cm

Technikai információk

Vázszerkezet: Acélból készült masszív vázszerkezet, és gázlift, valamint a csillag lábak váza is acélból készült.

Üléspárnák és támla párnák:Az ülés és támla párnázata közepes keménységű nagy sűrűségű és rugalmasságú habbal borított. Az ülések kérhetőek mélytűzött vagy sima felülettel. Sima ülés esetén a párnázat vastagsága, keménysége vagy lágysága személyre szabható.

Lábak: Színre pácolt masszív bükkfa lábak, melyek kérhetőek antik effekttel vagy akár egyéni színre festve is. A bükkfa lábak strapabíró acél vázszerkezetre épültek.

Kárpit:  Leginkább a bőr kárpit a jellemző amely lehet antik, kézi antikotlású vagy modernebb egyszínű bőr. Igény esetén készülhet magas kopásállóságú olasz műbőrrel vagy bútorszövettel.

Galéria

Kérdése merült fel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken.