Queen Anne chesterfield ülőgarnitúra

h

Leírás

A Queen Anne egy valódi hamisítatlan angol bőr ülőgarnitúra és füles fotel, melynek eredete a 18.századra vezethető vissza, amikor a Stuart-ház legutolsó uralkodója Anna királyné irányította az angol birodalmat. Nevéhez méltóan finom nőies formavilág és a hátat valamint a fejet is jól megtartó magas háttámla jellemzi.

A Queen Anne füles fotel készülhet eredeti Queen füllel, vagy pedig „open wings” változatban. Kecses füles fotelje a tulipánforma miatt valóban nőies méretű, ezért készül belőle XL és XXL változat is. Minden mérethez rendelhető hozzá illő exkluzív gombozott lábzsámoly is.

Elemválaszték

• 3 üléses két karfás kanapé – Hossz: 195 cm Mélység: 90 cm Magasság 110 cm
• 2 üléses két karfás kanapé – Hossz: 148 cm Mélység: 90 cm Magasság 110 cm
• Füles fotel – Szélesség: 88 cm Mélység: 90 cm Magasság 110 cm
• Füles fotel XL: 100 cm x 90 cm x 110 cm
• Zsámoly 50 cm x 60 cm x 35 cm

A kanapék méretezésénél egyedi igényeket is figyelembe tudunk venni, akár sarokgarnitúra méretre tervezését is vállaljuk.

Technikai információk

Vázszerkezet: Szolid bükk fából készült kecses, de rendkívül szilárd vázszerkezet, vízszintesen és függőlegesen szőtt elasztikus rugózattal.

Üléspárnák: Az ülések párnázata közepesen kemény komfort fokozatú nagy sűrűségű és rugalmasságú habbal készül, mely kérésre lehet lágyabb vagy keményebb is.

Lábak: 20 cm magas eredeti Queen lábai színre pácolt bükkfából készülnek.

Kárpit:A kárpitozás készülhet finom olasz bársonnyal, válogatott olasz marhaszínbőrrel, vagy ha egy igazi luxus bőr ülőgarnitúrát szeretnénk – nubuk vagy anilin bőrrel.

Galéria

Kérdése merült fel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken.