roma modern chesterfield kanapé

h

Leírás

A ROMA egy manapság nagyon divatos modern Chesterfield ülőgarnitúra. A mélytűzött karfák, ülések és támla eklektikus, modern-klasszikus hangulatot sugároznak, éppen ezért nagyon sokféle enteriőrbe illeszthető.

Különlegessége, hogy rendelkezik íves elemekkel, valamint a garnitúrához csatlakoztató kárpitozott asztalokkal vagy zsámolyokkal. Kérésre teljesen egyedi méretben, formában vagy akár egyedi ívekre is le tudjuk gyártani a ROMA modern Chesterfield kanapéját, fotelját, vagy Chaise Lounge-ját.

Elemválaszték

• 3 személyes két karfás modern Chesterfield kanapé – Hossz: 230 cm Mélység: 90 cm Magasság 82 cm
• 2 személyes két karfás modern Chesterfield kanapé – Hossz: 170 cm Mélység: 90 cm Magasság 82 cm
• Modern Chesterfield Fotel – Szélesség: 110 cm Mélység: 90 cm Magasság 82 cm
• 2 személyes íves modern Chesterfield kanapé kar nélkül R160 – Hossz: 190 cm Mélység: 90 cm Magasság 82 cm
• Ívre illeszkedő mélytűzött, gombozott zsámoly vagy asztal– Hossz: 90 cm Szélesség hátul: 68 cm Szélesség elöl: 39 cm Magasság 39 cm
• Mély-tűzött ellipszis asztal vagy zsámoly – Hosszúság: 154 Szélesség: 80 cm Magasság: 40 cm
• Mély-tűzött kör alakú asztal vagy zsámoly: Átmérő: 80 cm Magasság 40 cm

A kanapék méretezésénél egyedi igényeket is figyelembe tudunk venni, akár sarokgarnitúra méretre tervezését is vállaljuk.

Technikai információk

Vázszerkezet: Favázas kanapé, a rugózat függőlegesen és vízszintesen szőtt nagy ellenállású elasztikus hevederekkel készül.

Támla és karfa:A közepesen magas gombozott mély-tűzött támlás kényelmes tartást biztosítanak. A karfák minden oldalról gombozottak és mély-tűzöttek. A gombok gyönyörűen futnak végig minden élén a karfának és a sarkokon találkoznak.

Üléspárnák: Az gombozott és mély-tűzött ülések nagy rugalmasságú komforthabbal készülnek, közepes vagy kemény üléskomfortot biztosítva.

Lábak: A kanapéknak 2 cm magas rejtett lábai vannak. Kérhetők 8 cm magas fém lábak is, melyek 40-ről 46 cm-re emelik az ülésmagasságot.

Kárpit:A kárpitozás készülhet finom olasz bársonnyal, válogatott olasz marhaszínbőrrel, vagy ha egy igazi luxus bőr ülőgarnitúrát szeretnénk – nubuk vagy anilin bőrrel.

Galéria

Kérdése merült fel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken.