h

Leírás

A Sophie Capitonné Chesterfield forgószék tökéletes mása a Sophie Capitonné Chesterfield stílusú design fotelnek, azzal a különbséggel, hogy itt a kárpitozott lábak helyett forgó kereket találhatóak. Ezen kívül a háttámla és a karfák elegáns és gazdag díszítése, a választható ülésmagasság, és a választható bőr vagy szövet borítás is ugyan úgy jellemző erre a Chesterfield design fotelre.

A gurulós lábak igénye főként munkahelyi környezetben jelentkezik, ezért került sor ennek a modellnek a kialakítására. Így sokkal komfortosabb egy irodában vagy tárgyalóban a Sophie fotel gurulós lábakkal, forgószékként használva.

Ezzel a design fotellel átültetheti a Chesterfield stílus hagyományait, egy modern, munkahelyi környezetbe. Ezáltal nem csak egy kényelmes fotellel lesz gazdagabb, hanem egy stílusos, szemet gyönyörködtető Chesterfield bútorral, amely bármely enteriőr koronadísze lehet.

Elemválaszték

  • Szélesség: 80 cm
  • Mélység: 84 cm
  • Magasság: 86 cm
  • Ülésmagasság: 42 cm

Technikai információk

Vázszerkezet: Bükk, rétegelt lemez és hajlított rétegelt lemez felhasználásával készül.

Támla és karfa:A támla és a karfa nagy sűrűségű habbal borított.

Üléspárnák: Az ülések lágy, nagy sűrűségű és rugalmasságú komforthabbal készülnek.

Lábak: Olasz acél mechanikával szerelt, mely forgó és hinta funkcióval is rendelkezik. Extra erős gázlift kerül beépítésre, mely 140 kg-os testsúlyig terhelhető. A lábcsillag és a gázlift is színre pácolt bükkfával borított.

Kárpit:A kárpitozás készülhet finom olasz bársonnyal, válogatott olasz marhaszínbőrrel, vagy ha egy igazi luxus bőr ülőgarnitúrát szeretnénk – nubuk vagy anilin bőrrel.

Galéria

Kérdése merült fel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken.