h

Leírás

Különleges Chesterfield pad, amely a Viktoriánus stílusjegyeit hordozza magán. A mérete és a háttámla hiánya miatt nem szeparálja el a teret, így kisebb helyiségekben is ideális választás.

Kényelmesen elhelyezhető ablakok alá, ágy végébe, háló- és előszobában, vagy akár a kandalló mellé. A Window Seat minden részletében a végletekig kidolgozott, kézzel készült Chesterfield bútor, amely tökéletes kiegészítője lehet bármely Chesterfield kanapénak, fotelnek.

Elemválaszték

  • Szélesség: 116 cm
  • Mélység: 44 cm
  • Magasság: 73 cm
  • Ülésmagasság: 45 cm

Technikai információk

Vázszerkezet: Bükkfából, kézzel készített masszív vázszerkezet, csapolva, ragasztva, csavarozva.

Üléspárnák: A megfelelő tartásért elasztikus hevederből készült feszes rugózat felel. A kényelmet pedig a nagy sűrűségű és rugalmasságú habborítás biztosítja. A teljes ülésfelületet, valamint a karfák belső részét elegáns mélytűzés díszíti.

Lábak: Pácolt és antikolt esztergált bükkfából készült lábak,amelynek a színe szabadon választható egyszínű, vagy akár antikolt változatban is.

Kárpit: A kézzel antikolt valódi bőr kollekciónk színeivel a legmutatósabb. de a természetesség kedvelőnek készülhet anilin vagy nubuk típusú bőrből vagy olasz bársony kárpitozással is. 

Galéria

Kérdése merült fel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken.