h

Leírás

Az általunk gyártott Barcelona kanapé és fotel egy csúcsminőségű replikáció, melyet az eredeti Mies Van Der Rohe által tervezett eredeti Barcelona Chair ihletett.

Az eredeti Barcelona Chair tervezésének célja az volt, hogy Németországot mint modern kulturális és gazdasági szereplőt mutassa be az 1929 évi nemzetközi kiállításon. A Barcelona Chair gyorsan a világ minden táján vágyott ikonikus, modern, klasszikus formává vált.

Az eredeti acél keret darabjait csavarozással rögzítették egymáshoz, majd az 1950-es években alakították át szilárd egynemű rozsdamentes acélból, sima, kifinomult megjelenést biztosítva.

A mi Barcelona kanapé és fotel replikációnk egy klasszikus formatervezés kortárs megjelenítése, amely ideális hálószoba, iroda vagy nappali stílusos berendezésére. A gombokkal és kéderekkel gazdagon díszített szögletes ülésekhez és a támlákhoz az elérhető legmagasabb minőségű rugalmas habokat használjuk a páratlan komfort elérése érdekében.

Elemválaszték

Az elemválaszték 180 cm hosszú kanapéból és 76 cm ülés szélességű fotelból és kényelmes puffból vagy lábtartóból áll.

• Barcelona Sofa – 3 üléses kanapé – Hossz: 180 cm Mélység: 84 cm Magasság 84 cm Ülésmagasság 45 cm
• Barcelona Chair – fotel – Szélesség: 76 cm Mélység: 84 cm Magasság: 84 cm Ülésmagasság 45 cm
• Barcelona Ottoman – lábtartó – Hosszúság: 63 cm Szélesség: 52 cm Magasság: 45 cm

Technikai információk

Vázszerkezet: A kanapé, fotel vagy lábtartó krómozott rozsdamentes acélvázra épül, a rugózat függőlegesen és vízszintesen szőtt nagy ellenállású elasztikus hevederekkel készül.

Üléspárnák: Az támla és az ülések is lágy nagy rugalmasságú komforthabbal készülnek.

Kárpit:  A legszebb, ha válogatott olasz marhaszínbőrrel van kárpitozva, vagy ha egy igazi luxus bőr ülőgarnitúrát szeretnénk – nubuk vagy anilin bőrrel.

Galéria

Kérdése merült fel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken.