h

Leírás

A Deliquium fotel megjelenése stílusának megfelelően organikus és kortárs. Kellemes méreteivel és megjelenésével kitölti a rést a társalkodó szék (lounge chair) és a hagyományos fotel között – éttermi vagy szállodai társalgókban, irodákban vagy magánlakásokban is.

Az organikus, strukturált design tökéletesen megtartja a benne ülő testét és az azonnali ellazulás, pihenés érzetét nyújtja, miközben kiválóan megtámasztja a hátat és a fejet is. A Deliquium fotel kényelmes, mégis kifinomult design fotel, amely a társalgókhoz és igényes magánlakásokhoz terveztünk.

Az eredeti Swoon Chair-t a Space Copenhagen gyártja és két kiváló belsőépítész – designer Signe Bindslev Henriksen és Peter Bundgaard Rützou tervezte 2016-ban.

Elemválaszték

  • Szélesség: 88 cm
  • Mélység: 90 cm
  • Magasság: 90 cm
  • Ülés magasság: 44 cm

Technikai információk

Vázszerkezet: Merev fröccsöntött vázszerkezet.

Támla és karfa: Az egy darabból álló székhéj beleolvad a kartámaszba, a háttámlába és az ülésbe, mintegy tökéletesen ergonomikus szobrot alkotva.

Üléspárnák: A kényelmes testünk alakját körül ölelő vázba puha, süppedős ülőpárnát és derék párnát helyeztünk biztosítva legmagasabb komfortot.

Láb: Fahatású erős acél lábak, melyek külön kérésre fából is készülhetnek.

Kárpit:  A kárpitozás készülhet olasz bársonnyal vagy szövettel, válogatott olasz marhaszínbőrrel, vagy ha egy igazi luxus bőr ülőgarnitúrát szeretnénk – nubuk vagy anilin bőrrel.

Galéria

Kérdése merült fel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken.