h

Leírás

A Colonel egy igazi klasszikus bőr ülőgarnitúra, amely a stílusirányzat minden védjegyét magán hordozza. A magas háttámlának köszönhetően egy igazán tekintélyes megjelenésű kanapénak mondható, ezért főként tágasabb terekben lehet komfortos az elhelyezése.

A magas háttámla mellett az ülőgarnitúra gazdag, tűzött díszítése jelzi, hogy egy luxus minőségű, prémium kategóriás ülőgarnitúráról beszélünk. Robusztus mérete ellenére páratlan eleganciát kölcsönöznek a pácolt bükkfából készült karfák, lábak és támlabetétek.

A Colonel klasszikus bőr ülőgarnitúra elemválasztékát tekintve is gazdag lehetőségeket biztosít a stílus szerelmeseinek. Ülőgarnitúrája állhat kettő, illetve háromüléses kanapéból, és fotelból. Igény szerint rendelhető ágy, ágyneműtartó és lábtartó funkció kialakításával. Kérésére, akár sarok változatban és elkészítjük Önnek ezt a páratlan eleganciával rendelkező, klasszikus bőr ülőgarnitúrát.

Mivel az összes általunk készített bőr ülőgarnitúra egyedi megrendelésre készül, lehetősége van több száz minőségi olasz bőrtípusból válogatnia.

Amennyiben nem biztos a dolgában, bemutatótermünkben készségesen állunk rendelkezésére, és sok éves tapasztalatunkkal segítünk kiválasztani az Ön számára legtökéletesebb bőrtípust, mind design, mind felhasználási szempontok alapján.

Elemválaszték

• 3 üléses két karfás kanapé – Hossz: 206 cm Mélység: 96 cm Magasság 110 cm
• 2 üléses két karfás kanapé – Hossz: 153 cm Mélység: 96 cm Magasság 110 cm
• Fotel – Szélesség: 105 cm Mélység: 96 cm Magasság 110 cm
• 6 személyes Sarokgarnitúra: 285 cm x 245 cm x 110 cm
• 7 személyes sarokgarnitúra: 285 cm x 285 cm x 110 cm

Technikai információk

Vázszerkezet: Favázas kanapé, acél hullám rugózattal.

Támla és karfa: A kifejezetten magas és kagylós háttámla kényelmes tartást biztosítanak, nagy sűrűségű habbal.

Üléspárnák: Az ülések párnázata közepesen kemény komfort fokozatú nagy sűrűségű és rugalmasságú habbal készül, mely kérésre lehet lágyabb vagy keményebb is.

Lábak: A kanapé és fotel lábai a fa betétekkel azonos színűre pácolt és lakkozott bükkfából készülnek.

Kárpit:  A kárpitozás készülhet finom olasz bútorszövettel, válogatott olasz marhaszínbőrrel, vagy ha egy igazi luxus bőr ülőgarnitúrát szeretnénk – nubuk vagy anilin bőrrel.

Galéria

Kérdése merült fel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken.