h

Leírás

Megszületett legújabb modern ülőgarnitúra modellünk, az Art Deco stílus jegyében. A Deco kanapékra jellemző az elegáns, luxus megjelenés. Színvilágában többnyire élénk, világosabb pasztell színek jelennek meg.

A modern formavilágra is jellemző egyszerűbb vonalvezetés és geometrikus, gömbölyített sarkok egyvelegéből álló Deco kanapé nem csak az elegáns megjelenést képviseli, hanem a kényelem és funkcionalitást tökéletes párosítását is.

A Deco kanapé minden eleme 95 centiméter mély, és 84 centiméter magas. A három személyes, 220 centiméter hosszú kanapé ülés része két felé van osztva, a modern hatás érdekében.

A vastag ülőlapok szintén a legmodernebb megjelenés elérése érdekében lettek megtervezve, természetesen ügyelve arra, hogy kényelmes komfortérzetet nyújtson használójának.

A kanapé létezik két személyes kivitelben is, amely hossza 160 centiméter, a fotelé pedig 100 centiméter. Természetesen bármilyen egyedi méretben is elkészülhet saját Deco kanapéja. Emellett megválaszthatja a kárpitanyagot is, ami igény szerint lehet bőr vagy szövet.

Elemválaszték

• 2 üléses két karfás kanapé – Hossz: 220 cm Mélység: 95 cm Magasság 84 cm
• 2 üléses két karfás kanapé – Hossz: 160 cm Mélység: 95 cm Magasság 84 cm
• Fotel – Szélesség: 100 cm Mélység: 95 cm Magasság 84 cm
• Zsámoly– Hossz: 120 cm Szélesség: 60 cm Magasság 43 cm
• Zsámoly– Hossz: 60 cm Szélesség: 60 cm Magasság 43 cm

A kanapék méretezésénél egyedi igényeket is figyelembe tudunk venni.

Technikai információk

Vázszerkezet: Favázas kanapé, a rugózat függőlegesen és vízszintesen szőtt nagy ellenállású elasztikus hevederekkel készül.

Támla: Gömbölyűre tömött támla párnák közepesen lágy komforttal.

Üléspárnák: Az ülések közepesen kemény nagy rugalmasságú komforthabbal készülnek.

Lábak: Lábai színre pácolt bükkfából készülnek.

Kárpit: A kárpitozás készülhet finom olasz bársonnyal, válogatott olasz marhaszínbőrrel, vagy ha egy igazi luxus bőr ülőgarnitúrát szeretnénk – nubuk vagy anilin bőrrel.

Galéria

Kérdése merült fel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken.