h

Leírás

Az EVA ülőgarnitúra az olasz életérzés megtestesítője. Egyszerű, letisztult vonalvezetése a manapság közkedvelt, modern enteriőrökbe tökéletesen illeszkedik. Emellett páratlan kényelmet nyújt, a süppedős ülések és támlák egyvelegének köszönhetően.

Az elől található 12 cm magas króm lábak már önmagában különlegessé teszik, ezt a modern ülőgarnitúrát, ám igazi érdekessége, a hátul található 2 cm magas rejtett lábakban rejlik.

Az EVA modern ülőgarnitúra azok számára készült, akik nem szeretnék feláldozni a kényelmet, a stílus oltárán, de mégis ragaszkodnak kifinomult, letisztult formavilághoz.

Elemválaszték

• 3 üléses két karfás kanapé – Hossz: 202 cm Mélység: 90 cm Magasság 76 cm
• 2 üléses két karfás kanapé – Hossz: 146 cm Mélység: 90 cm Magasság 76 cm
• Fotel – Szélesség: 90 cm Mélység: 90 cm Magasság 76 cm

Az elemek méretezésénél egyedi igényeket is figyelembe tudunk venni.

Technikai információk

Vázszerkezet: Favázas kanapé, a rugózat függőlegesen és vízszintesen szőtt nagy ellenállású elasztikus hevederekkel készül.

Támla: A közepesen magas domborított és süppedős támla párnák kényelmes tartást biztosítanak. Nagy sűrűségű és rugalmasságú lágy habbal és memóriahabbal készülnek.

Üléspárnák: A domborított lágy, süppedős ülések lágy nagy rugalmasságú habbal és memóriahabbal készülnek, finom, puha komfortot biztosítva.

Lábak: A kanapéknak és fotelnak elől 12 cm magas elegáns króm lábai vannak, ami hátul 2 cm magas rejtett lábbá csökken.

Kárpit: A kárpitozás készülhet finom olasz bársonnyal, válogatott olasz marhaszínbőrrel, vagy ha egy igazi luxus bőr ülőgarnitúrát szeretnénk – nubuk vagy anilin bőrrel.

Galéria

Kérdése merült fel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken.