h

Leírás

Divatos és értékes a mindenek felett álló OPERA modern kanapé. Ülőlapja nagyon kényelmes és mindig tökéletes, magas és harmonikus támlája pedig nyugodt, pihentető testtartást biztosít.

A karfán, a támlán és a párnákon végigfutó csípett varrások vagy a külön kérésre extra vastag fonallal készített dísztűzések vázlatosan kiemelik az OPERA kanapé kecses formáját és egyben öltöztetik is azt. Speciális igény esetén több mint száz dekoratív díszítő tűzéssel lehet teljesen egyedi megjelenést varázsolni ennek luxus ülőgarnitúrának.

Az OPERA bőr ülőgarnitúra -amely készülhet exkluzív bútorszövet kárpitozással is- merev színterezett acél vázra épül, melyre 20 év garanciát adunk. Ülései és támlái magas minőségű, nagy rugalmasságú, több különböző típusú rétegezett PUR hab, kacsatoll és szilikongolyók kombinálásával éri el egyedülálló komfortját.

Elemválasztéka nagy, különböző méretű kanapékból, fotelból és chaise lounge -ból áll, melyek külön kívánságra egyedi méretben is készülhetnek.

Elemválaszték

Az elemválaszték számos méretű két és egykaros kanapéból, chaise lounge-ból áll Készülhet belőle L alakú sarok és fotel is. A kanapé ülések mérete, száma elképzelés szerint méretezhető, variálható.

• 2 üléses két karfás kanapé – Hossz: 240 cm Mélység: 104 cm Magasság 85 cm
• 2 üléses két karfás kanapé – Hossz: 220 cm Mélység: 104 cm Magasság 85 cm
• 2 üléses két karfás kanapé – Hossz: 200 cm Mélység: 104 cm Magasság 85 cm
• 2 üléses két karfás kanapé – Hossz: 180 cm Mélység: 104 cm Magasság 85 cm
• 2 üléses egy karfás kanapé – Hossz: 234 cm Mélység: 104 cm Magasság 85 cm
• 2 üléses egy karfás kanapé – Hossz: 214 cm Mélység: 104 cm Magasság 85 cm
• 2 üléses egy karfás kanapé – Hossz: 184 cm Mélység: 104 cm Magasság 85 cm
• 2 üléses egy karfás kanapé – Hossz: 164 cm Mélység: 104 cm Magasság 85 cm

• Fotel – Szélesség: 85 cm Mélység: 104 cm Magasság 85 cm
• Sofa/Chaise Lounge – Hossz: 252 cm Mélység: 104 cm Magasság 85 cm
• Sofa/Chaise Lounge – Hossz: 202 cm Mélység: 104 cm Magasság 85 cm
• Zsámoly– Hossz: 90 cm Mélység: 90 cm Magasság 39 cm

A kanapék méretezésénél egyedi igényeket is figyelembe tudunk venni.

Technikai információk

Vázszerkezet: A kanapé kecses acélvázra épül, a rugózat függőlegesen és vízszintesen szőtt nagy ellenállású elasztikus hevederekkel készül.

Támla és karfa: A karfa acél profilból készül, amely nagy sűrűségű és rugalmasságú lágy komfortú poliuretán habbal borított. A támla párnák cellákra osztott toll paplanba burkolt nagy sűrűségű lágy habbal és memóriahabbal vannak töltve a tartósság és a páratlan komfort jegyében.

Üléspárnák: Az ülések is lágy nagy rugalmasságú komforthabbal és memóriahabbal készülnek, melyek vastag kacsa toll réteggel borítottak.

Lábak: A kanapék rejtett matt fekete acél lábakon állnak, mely egy lebegő optikát kölcsönöz az OPERA kanapénak.

Kárpit: A kárpitozás készülhet finom olasz bársonnyal, válogatott olasz marhaszínbőrrel, vagy ha egy igazi luxus bőr ülőgarnitúrát szeretnénk – nubuk vagy anilin bőrrel.

Galéria

Kérdése merült fel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken.