blog_sidebar

Luxus bőr ülőgarnitúrák és szövet kanapék gyártása egyedi igényekre szabva

A COVID-19 miatt BEMUTATÓTERMÜNK határozatlan ideig csak előzetes bejelentkezésre nyit ki.

Üzletünkben a gyakran érintett felületeket folyamatosan fertőtlenítjük!

Amennyiben megtekintenék valamelyik kanapénkat, kérjük egyeztessenek időpontot telefonon!

00 36 70 507 7250 vagy 00 36 30 346 2882

Modern ülőgarnitúra

Klasszikus kanapé

Rustico klasszikus bőr ülőgarnitúra

Chesterfield kanapé

Classic deluxe chesterfield kanapé

Design Ikonok

 

Gondolt már arra, milyen érzés lehet megpihenni egy olyan luxus bőr ülőgarnitúrában vagy kanapéban, amely minden részletében az Ön személyes igényeire, méreteire lett szabva? Egy luxus ülőgarnitúra, amely anyaga, díszítése tökéletesen illeszkedik a helyiség enteriőrjébe? Egy olyan exkluzív kanapé, ahol nincs szükség kompromisszumokra? Ha igen, akkor Ön a legjobb helyen jár.

Cégünk a sztenderd ülőgarnitúrák értékesítésén kívül egyedi tervezésű luxus bőr ülőgarnitúra és egyéb prémium bőrbútorok tervezésével és gyártásával is foglalkozik. Számunkra a legfontosabb, hogy olyan exkluzív bőr és szövet kanapét, ülőgarnitúrát készítsünk, amellyel sehol máshol nem találkozhat. Nem csak egyediek az általunk készített luxus kanapék, hanem maximálisan megfelelnek az Ön által támasztott igényeknek, mind méretben, mind designban.

 

 

Minden luxus bőr ülőgarnitúra kézzel készül, így a végeredmény utánozhatatlan és egyedülálló lesz minden tekintetben. A minőség és egyediség iránti rajongásunkat jól mutatja, hogy a legjobb minőségű, Olaszországból származó valódi bútorbőrökkel és szövetekkel dolgozunk. Óriási bútorbőr készlettel rendelkezünk így garantáltan megtalálhatja az Önnek legtetszetősebb darabot, amelyből elkészíttetné egyedi prémium bőr ülőgarnitúráját.

Az egyedi tervezésű luxus ülőgarnitúrákon kívül rengeteg exkluzív bőrbútort találhat kínálatunkban, amelyek szintén magas minőséget képviselnek, jóval megfizethetőbb árakon, mint a külföldön készített luxus bőr ülőgarnitúrák esetében.

Amennyiben szeretne egy egyedi tervezésű, prémium minőségű, személyre szabott luxus bőr ülőgarnitúrát, amely tökéletesen megfelel minden igényének, vagy megtetszett valamelyik készleten lévő exkluzív kanapénk, fotelunk, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ha szeretné jobban szemügyre venni design ülőgarnitúráinkat, akkor várjuk szeretettel bemutatótermünkbe, ahol nem csak megtekintheti exkluzív bőr ülőgarnitúra és bútorbőr kínálatunkat, hanem megtapasztalhatja, hogy milyen érzést és figyelmet keltenek ezek a nívós luxus kanapék. 

Fehér Chesterfield fotel, díszített karfával
Modern bőr fotel
Chesterfield bőr fotel
Relax bőr fotel chesterfield stílusban
Facebook
Google+