Egyedi Chesterfield ülőgarnitúrák gyártása, az Ön igényeire szabva!

Szeretne egy igazán egyedi, különleges ülőgarnitúrát, de nem találja az igazit? Megvan az elképzelése, de egyik modell sem passzol hozzá? Akkor készíttesse le saját, egyedi kézzel készített Chesterfield ülőgarnitúráját, amelyet modern, illetve klasszikus stílusban is el tudunk készíteni. Az egyedi méretek mellett megadhatja, hogy milyen üléskomforttal, milyen anyagból, milyen designban szeretné egyedi bőr ülőgarnitúráját.

Mitől lesz Chesterfield ülőgarnitúrája egyedi?

Sokan keresnek úgy ülőgarnitúrát, hogy megláttak valahol egy szép darabot, és szeretnének ugyan olyan, vagy legalábbis hasonló ülőgarnitúrát. Ha nem ismerjük az ülőgarnitúra pontos típusát, akkor igen nehéz lesz megtalálni, és ilyenkor jönnek a kompromisszumok. Más a varrás, más a szín, más az anyag, más a design. Sok esetben le kell mondanunk a tökéletes ülőgarnitúráról, de nem nálunk!

A standard Chesterfield ülőgarnitúráink mellett számos egyedi elképzelést meg tudunk valósítani, hogy mind stílusban, mind méretben tökéletesen passzoljon az Ön igényeihez. Akár egy kép alapján is el tudjuk készíteni egyedi Chesterfield ülőgarnitúráját, de arra is van lehetőség, hogy egy standard modellünket átalakítsunk az elképzeléseinek megfelelően.

Nézzen szét, és válogasson Klasszikus ülőgarnitúráink és Modern kanapé kínálatunk között. Amennyiben elnyerte tetszését az egyik modellünk, de pár ponton szeretné módosítani, akkor sem kell csüggedni, hiszen lehetősége van testre szabni ülőgarnitúráját.

Az ülőgarnitúra mellé egyedi kiegészítőket is kérhet, hogy még személyre szabottabb legyen kanapéja, amelyet a fenti kép szemléltet.

Az egyedi Chesterfield ülőgarnitúra készítés során megadhatja:

• az ülésmagasságot
• a karfák magasságát
• szélességet
• mélységét
• hosszúságot
• anyaghasználatot
• üléstípust
• a design-t
• díszítést (gombok, varrás)
• színvilágot

Egyedi design és funkcionalitás

Az ülőgarnitúrák kinézete és designja mellett van még egy tényező, ami fontos lehet. Ez nem más, mint a funkcionalitás. Több elemből készült egyedi ülőgarnitúráink lehetővé teszik, hogy illeszkedjenek a különböző igényekhez. Tekintse meg, hogy milyen különböző használhatóságot tesznek lehetővé egyedi Chesterfield ülőgarnitúráink. A fentebb látott Divano Chesterfield ülőgarnitúrát az alábbi elrendezésekben lehet még használni.

divano chesterfield ülőgarnitúra alt divano chester line alt divano chesterfield ulogarnitura

Látható, hogy az egyedi tervezésnek köszönhetően milyen szerteágazó módon lehet használni egy ülőgarnitúrát.

Chesterfield ülőgarnitúrák kép alapján

Gyakran tapasztaljuk, hogy ügyfeleink nem tudják pontosan, hogy mit is szeretnének. Ilyenkor egy kép többet mond minden szónál. Lehetősége van arra is, hogy kép alapján tervezzük meg, és gyártsuk le egyedi Chesterfield ülőgarnitúráját.

Ebben az esetben feltérképezzük a kép alapján az igényeket, valamint megvizsgáljuk, hogy megvalósítható-e az elképzelés. Természetesen ilyen esetben is szükségünk van némi információra a méreteket illetően, hogy a lehető legtökéletesebb, legkomfortosabb kanapét készíthessük el.

Ízelítőként tekintse meg legutóbbi munkánkat, amely egy egyedi rendelésű modern Chesterfield bőr ülőgarnitúra, személyre szabott méretben és designban, kiegészítő dohányzóasztallal.

alt divano chesterfield kanape

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné megnézni, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésére, akkor várjuk megkeresését elérhetőségeinken, vagy látogasson el bemutatótermünkbe, ahol további izgalmas megoldásokkal várjuk.

Ball Chair: A világon a legizgalmasabb fotel története

Ball Chair: A világon a legizgalmasabb fotel története

A Ball Chair, magyarul gömb fotel az egyik legkülönlegesebb design fotel, amelyet Eero Aarnio tervezett 1963-ban. Ennek a világhírű design fotelnek és tervezőjének történetét mutatjuk be. Eero Aarnio szabadúszóként kezdte a karrierjét, még az 1960-as évek elején....

Ülőgarnitúra személyre szabhatóságának szerteágazó lehetőségei

Ülőgarnitúra személyre szabhatóságának szerteágazó lehetőségei

Rengeteg egyedi ülőgarnitúra gyártó oldalán olvashatjuk az alábbi szöveget: „Ülőgarnitúrák, kanapék egyedi igények szerint, személyre szabott megoldásokkal.” Sokan viszont nem tudják, hogy pontosan mit takar a személyre szabott megoldás, és mégis mely részeit, elemeit...

A valódi elegancia képviselői Chesterfield bőr ülőgarnitúrák

A valódi elegancia képviselői Chesterfield bőr ülőgarnitúrák

Irodába keres ülőgarnitúrát? Az irodai bútorok stílusa, megjelenése többnyire megszabott keretek között mozog, hiszen hivatalos, formális közegbe kerülnek majd. Egy irodai bútor legyen kényelmes, stílusos, ugyanakkor visszafogott, tiszteletet parancsoló, minimalista....